Summerski & Snowboard Tignes || 3 tot 31 juli 2022


Tignes kennen wij als onze Family Jam bestemming in de meivakantie. Nu de Family Jam al twee keer is doorgeschoven, en wij niet kunnen wachten om in de sneeuw te staan, hebben wij alvast een familie-vriendelijk pakketje samengesteld zodat jij met jouw familie deze zomer al kan gaan skiën en/of boarden! Het gletsjergebied is, afhankelijk van de sneeuwomstandigheden, tot 31 juli open voor zomerboarden/skiën.

Tignes biedt in de zomer naast zomerskiën / boarden tal van andere activiteiten van extreem avontuurlijk (denk aan duiken onder gletsjer ijs..!!) tot mega relaxed (denk aan lekker een wijntje drinken op een zonovergoten bergterras). De skiliften draaien vanaf nu tot 31 juli 2021. Daarna kun je uiteraard ook een verblijf boeken maar dan is het zomersneeuwseizoen in Tignes voorbij. Met de "MyTignesCard" heb kun je de hele zomer door met de kinderen o.a. tennissen, mini golfen, trampoline springen en heb je ongelimiteerd toegang tot de voetgangersliften. Mocht je liever in augustus willen komen dan raden wij deze kaart zeker aan. ">Klik hier voor meer informatie en om de kaart te bestellen

Verblijf is uiteraard in één van de luxe 3-kamer appartementen van onze partner in Tignes CGH residences. Je kunt kiezen uit Nevada of Telemark (ieder met zwembad en wellness) of de nóg centraler gelegen Residence Jhana (zonder zwembad). In de tabel gaan wij uit van 7 nachten verblijf, inclusief een vijf dagen liftpas, die ingaat op de tweede dag na aankomst. Wil je langer / korter verblijven of bijvoorbeeld liever een pas voor drie dagen..? Laat het weten en wij sturen een offerte op maat.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijs is een pakket / verblijf 20% een TO rate voor 5 dgn pas

Inclusief in de reissom

* verblijf 7 nachten
* liftpas 5 dagen, ingaand op de 2e dag na aankomst
* 1 x gratis internetaansluiting per appartement, lakens & handdoeken, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak.
* Bij verblijf in Nevada en Telemark gebruik overdekt zwembad & wellness faciliteiten*
* Parkeerplaats in de overdekte garage van de Residence of gratis de parkeerterreinen van Tignes

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

Niet inclusief in de reissom
* Toeristenbelasting: ca. euro 2,50 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis).
* Borg voor het appartement ca. 500 euro per appartement te betalen per creditcard.

* Bij verblijf in LA FERME en JHANA geldt: in deze residenties zijn geen zwembaden / wellness. Verblijf je in La Ferme of in Jhana dan kun je gebruik maken van de Wellness en het zwembad in Le Nevada. Met de liftpas heb je tevens dagelijks gratis toegang tot het Zwembad Le Lagon in Tignes Lac.

Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.
Stuur deze vakantie aan iemand door.