Disclaimer FamilyJam.nl

Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen. Alle vakanties zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Opzet & tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.
 
Je moet belangrijke zaken als visa, gezondheid- en veiligheidssituaties, grensformaliteiten en vervoer altijd met de relevante autoriteiten checken voordat je op reis gaat.
 
FamilyJam.nl is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal van eigendom of voor lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen tijdens de reis of het verblijf. Deelname aan lessen en andere activiteiten is voor eigen risico.
 
FamilyJam.nl besteedt veel aandacht aan het up-to-date houden van de site. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor enige verlies, letsel, schade of ongemak opgelopen door 'gebruik' van deze informatie. Ook kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Alle activiteiten die inclusief zijn bij de reis zijn onder voorbehoud, afhankelijk van weer- en onvoorziene omstandigheden. Daarnaast moet je rekening houden met het feit dat alle informatie en prijzen op deze site onder voorbehoud zijn: alle deelnemende organisaties behouden het recht om hun prijzen tussentijds aan te passen. Wij sluiten ons daarbij aan maar kunnen, gezien het grote aanbod op de site niet altijd garanderen dat de laatste prijsaanpassingen zijn doorgevoerd.
 
Evidente fouten of vergissingen op deze site binden FamilyJam.nl niet. Voor de juistheid van door derden verstrekt en/of samengesteld foldermateriaal is surfcamps.nl niet verantwoordelijk. De foto's op deze site zijn bedoeld om een indruk te geven van de bestemming en/of accommodatie. Ze zijn zorgvuldig uitgezocht en representatief voor wat we aanbieden, maar het kan voor komen dat jouw accommodatie niet de afgebeelde is. Vooral in het hoogseizoen kunnen de reispakketten op onze site zijn uitverkocht. Wij zullen indien mogelijk, geheel vrijblijvend, een (vergelijkbaar) alternatief bieden wanneer een gekozen reis niet meer te reserveren is.
 
Bedankt alvast voor je begrip hiervoor.