Family Jam Tignes || Meivakantie Telemark 26-4-2025


De Family Jam is in de Meivakantie van van 26 april tot 3 mei 2025, in Tignes, Frankrijk. Telemark is binnenkort boekbaar.

CGH Résidence Telemark, dat wij extra hebben ingekocht voor de Family Jam in Tignes, is gelegen aan het begin van de wijk Tignes-Lac naast de Bleuet piste. Als de sneeuw het toelaat kun je op de ski's de Residence bereiken. De Chaudannes skilift, waarmee je verbinding hebt met Tignes Val Claret, is op loopafstand.

Résidence Telemark****
De gehele Résidence bestaat uit drie chalets met in totaal 52 appartementen. CGH Résidence Le Telemark is van alle luxe voorzien: je kunt er gratis gebruik maken van het fijne verwarmde binnenzwembad met bubbelbad, de sauna, een turks stoombad en een whirpool. Er is ook een (kleine) fitness ruimte. Bij de receptie kun je een fondueset en een raclette grill lenen voor een heuse 'Experience Savoyarde'. Verder: gratis gebruik van Wi-Fi, zowel op de kamer (één aansluiting per appartement) als in de internethoek.

Meer informatie over de verschillende appartementen (van 2-kamerappartementen tot 6-kamer) vind je onder het kopje accommodatie. Meer infomatie over de Family Jam kun je vinden op Family Jam in Tignes maar ook op Facebook

Eventuele massages en/of beautybehandelingen tegen bijbetaling in Centre Spas & Beauté.
* Receptie
- Zaterdag geopend (aankomstdag) van 07:00 tot 22:00 uur
- Zondag en vrijdag van 08:00 tot 11:00 uur en van 16:00 tot 22:00 uur)
* Lift aanwezig
* Wireless internet in de accommodatie (gratis)
* Wireless internet op de kamer (gratis)
* Skilockers
* Babybedje (gratis)
* Kinderstoel (gratis)

Family Jam Programma & Verblijf in Telemark
Het verzamelpunt voor de lessen bevindt zich in Tignes Val Claret bij het 'Piou Piou' terrein van de ESF (naast de "Bollin" lift). Je kunt hier 's ochtends na het nemen van één stoeltjeslift heenskiën (mits iedereen kan skiën). Dit zal zeker mogelijk zijn tot en met dinsdag één mei (daarna weten we nog niet welke liften open zullen zijn). Een andere optie is om de eigen auto te pakken om naar het verzamelpunt te rijden (ongeveer vijf minuten). Uiteraard kun je ook met de skibus. Het is niet zo dat je door in Telemark te verblijven niet mee kunt doen met het Family Jam programma: heel veel activiteiten worden zowel in Telemark als in de andere residenties georganiseerd. Daarnaast geldt dat sommige activiteiten juist in Tignes-Lac zijn, dus daarmee heb je met een verblijf in Telemark juist een voordeel. Het is alleen 's ochtends als je naar de lessen gaat wat verder weg.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 7 nachten accommodatie
* Liftpas Tignes & Val D'Isere 6 dagen (ingaand op zondag)
* Deelname Family Jam Challenge, minidisco, verder genoemde Family Jam extra's
* De mogelijkheid om je op te geven voor Family Jam Lessen (voor de kinderen incl NL-sprekende leraren) en activiteiten (exclusief voor alle Family Jam deelnemers ).
* 1 x gratis internetaansluiting per appartement, gebruik overdekt zwembad & faciliteiten (waaronder mooie fitness ruimte), lakens & handdoeken, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak. Snowboard & skilessen extra opgeven (zie kopje 'extra's'), met de liftpas heb je tevens dagelijks gratis toegang tot het Zwembad Le Lagon in Lac.
* Gratis EXTRA nacht (4-5-2024) o.v.v. beschikbaarheid.

Verplichte extra's

Boekingskosten 25,00

Niet inclusief in de reissom

* Toeristenbelasting: ca. euro 2,50 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis).
* Borg voor het appartement ca. 600 euro per appartement te betalen per creditcard.
* Per app. wordt één parkeerplaats in de garage gereserveerd, ter plekke te betalen a 50,- voor de hele week.
* Helmpje(s) niet inclusief, verplicht bij Family Jam lessen, bij te huren a 15,-

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.
Stuur deze vakantie aan iemand door.