Privacy FamilyJam.nl

Wij nemen jouw privacy zeer serieus en wij raden je dan ook aan deze bepalingen zorgvuldig door te lezen.  FamilyJam.nl, surfcamps, opvakantie.nl, surf.opvakantie.nl en familyjam.nl vallen onder organisatie- reis- en evenementenbureau Fresh Travel. Elke boeking via deze website valt onder de voorwaarden van Fresh Travel, Rotterdam.

Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke service krijgt, kan surfcamps.nl contact met je opnemen als er scherpe aanbiedingen, bijzondere producten of services zijn waarvan we denken dat die interessant voor je kunnen zijn. Dit kan natuurlijk alleen als je je voor deze dienst aanmeldt.

Persoonsgegevens die via deze site zijn verzameld, worden beheerd door FamilyJam.nl en zullen niet aan anderen verstrekt worden. De enige uitzondering hierop is: er zijn een aantal organisaties waar we reizen van verkopen, die voor de verdere afhandeling je naam en adres nodig hebben. Zij krijgen van ons de gegevens die nodig zijn om de beste service te kunnen verlenen. Alleen de hoogst nodige boekingsgegevens (meestal alleen je naam, soms ook een telefoonnummer) worden kenbaar gemaakt aan de partij die de vakantie uitvoert (de reisorganisator). Verder worden je gegevens door ons aan niemand gegeven of verkocht.

In het geval dat FamilyJam overgenomen zou worden door een andere partij gaan wordt ons klantenbestand uiteraard overgedragen. Hierbij kun je er vanuit gaan dat er met dezelfde zorg met je gegevens zal worden omgegaan.

Wij gebruiken de gegevens die wij van je verzamelen en verwerken om:
* orders uit te voeren,
* persoonlijke voorkeuren vast te stellen,
* jouw behoeften te vergelijken met de producten die door ons worden aangeboden (met als doel: vakanties waar veel vraag naar is aan te bieden!)

Als je hebt aangeven dat je van ons reisaanbiedingen wilt ontvangen dan zal je in de toekomst als eerste op de hoogte worden gebracht van speciale vakanties, kortingen of voor jou interessante last minutes. We zullen er voor zorgen dat we je niet overstelpen met mailtjes (zgn. 'spam mail'). We mailen zo gericht en spaarzaam mogelijk. Als je geen reisaanbiedingen hebt aangevinkt dan zal je van ons geen mail met aanbiedingen ontvangen, behalve als je weer een nieuwe aanvraag instuurt. Wel kunnen we nog een 'reminder' sturen op het moment dat een oude aanvraag 'onafgerond' is gebleven (omdat je bijvoorbeeld zelf niet op een offerte na een aanvraag gereageerd hebt).