Family Jam Laax, Rocks Resort || Krokus 22-2-2025


De Family Jam is begonnen als een vrienden-en-familie-vakantie. Al in 2002 gingen wij met ‘z’n allen’ in de meivakantie naar de sneeuw. Elk jaar groeit de groep ‘Family Jammers’. Samen op vakantie zijn zonder verplichtingen, typeert de gemoedelijke en ongedwongen sfeer van de Family Jam. Iedereen is welkom.

Deze reis is voor de Krokus regio zuid & midden, met verblijf in Rocks Resort, aan de piste, aankomst 22-2-2025. De prijzen zijn bijna rond dus je kunt binnenkort boeken via deze pagina!

Deze Krokusvakantie zitten we weer in het sublieme Laax, in de prachtige appartementen van Rocks Resort. We kiezen voor Laax omdat we gek zijn op het grote, afwisselend gebied met pistes voor iedereen beginner / gevorderd / jong & oud. Daarnaast biedt Laax goede freeride mogelijkheden en een professioneel funpark met o.a. vaste halfpipe. In Rocks Resort voelden wij ons de afgelopen seizoenen helemaal thuis. Je kunt ook kiezen voor een verblijf in Peaks Place, met prachtige wellness en fitness faciliteiten (incl. zwembad). De grootste en bekendste Family Jam Family Jam vindt plaats in de Meivakantie in Tignes.

Kinderen krijgen korting!
Onder het kopje extra's kun je zien welke korting geldt voor jouw kind(eren). Geef svp in het veld 'opmerkingen' van het aanvraagformulier aan wat de ski / snowboard ervaring is van de kinderen en wat ze graag willen leren. Hier kun je ook aangeven of je materiaal nodig hebt e.d.

Wij koppelen alles aan je terug voordat we iets definitief boeken.

Ski- & Snowboardlessen in Laax
Deze Krokusvakantie zorgen wij weer voor fantastische Family Jam ski- & snowboardleraren* van Nederlandse bodem, die met de kids (als ze dat leuk vinden) óók het funpark en de halfpipe in kunnen gaan. We passen de lessen en de indeling aan, aan de kids die zich opgeven. Als je interesse hebt in les, laat dat dan svp meteen bij je aanvraag weten, zodat we overal rekening mee kunnen houden. Je kunt de aangegeven lessen als extra optie aanvinken in je aanvraag (zie onder 'extra's') - vergeet niet de ski- / snowboardervaring van jezelf of je kind(eren) in het veld opmerkingen aan te geven. Alle lessen worden gezamenlijk afgesloten op vrijdagmiddag met de Family Jam Challenge, waar iedereen (ook de ouders)aan mee mag doen.

Tour de Laax
Ouders kunnen als de kids op les zijn gezellig meedoen aan de Tour de Laax, waarbij de omgeving verkend wordt. Uiteraard wordt daarbij het kopje koffie niet vergeten.

Waar slapen we? Rocks Resort
Het Rocks Resort in Laax is het toppunt van design. Dit prachtige appartementen complex gaat alle verwachtingen te boven! Rocks Resort staat garant voor het hoogst mogelijke level van comfort en service. Het ligt in Laax-Murschetg aan het sneeuwplein (de uitloop van de piste) en tegenover de liften: je staat dus binnen no time op de piste. Winkels, restaurants, verhuur van materiaal en de ski / snowboardschool alsmede een uitgebreide wellness oase (in Hotel Signina, tegen bijbetaling) vind je hier ook. De strakke design appartementen zijn ruim en doen gezellig en warm aan dankzij het gebruik van natuursteen en hout. De badkamer tover je binnen vijf minuten om in een privé stoomcabine, heerlijk om de spieren te ontspannen na een dag boarden of skiën. Wil je liever niet zelf koken en in een hotel slapen? We hebben de mogelijkheid om te reserveren (op aanvraag) in Hotel Signina, waar je tevens gebruik kunt maken van de fantastische wellness faciliteiten, de fitnessruimte en het zwembad.

Op aanvraag: Peaks Place
Het prachtige moderne Residence Peaks Place ligt in de wijk Laax Uletsch. De shuttle die voor de deur stopt brengt je in een paar minuten totaan de lift en de pistes. Het complex is werkelijk schitterend en met zeer veel gevoel voor style en design gerealiseerd. Je vindt er niet alleen fantastische appartementen, maar ook een mooie wellness met o.a. een eigen zwembad. Klik hier voor meer informatie en om Peaks Place aan te vragen.

Voor meer informatie over de accommodatie en de specifieke appartementen kijk het kopje 'accommodatie'.

Organisatie van de Family Jam
Verantwoordelijk voor de organisatie ter plaatse is Sylvia Kirschenmann, meervoudig Nederlands kampioen snowboarden en moeder. Zij wordt bijgestaan door haar eigen familie plus een groot aantal kindvriendelijke, skiënde en snowboardende alleskunners waaronder ervaren ‘juffen’ en ‘meesters’ van Nederlandse bodem. Het gastgebied Laax en de locale skischool ondersteunen de Family Jam.

Kun je niet om de Kerst of de Krokusvakantie? Niet getreurd!
Je kunt ook in de Meivakantie boeken voor de Family Jam in Tignes


De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's, onder voorbehoud van koerswijzigingen

Inclusief in de reissom

* verblijf 7 nachten (zondag - zondag)
* eindschoonmaakkosten van het appartement
* liftpas 6 dagen (ingaand op maandag)
* Family Jam Extra's, o.a.; deelname aan de Family Jam Challenge op vrijdag; gratis proefles snowboarden; voor de ouders "Tour de Laax", welkomstmeeting met drankje, mogelijkheid voor les o.l.v. NL-sprekende leraren (zie extra opties), meet & greet met Family Jam Mascotte Jammy, goodie bag (1 x per familie).

Verplichte extra's

Boekingskosten 25,00
Handdoeken en lakens p.p.p.w 30,00

Niet inclusief in de reissom

* lakens & handdoeken (verplicht), per persoon (zie tabel)
* toeristenbelasting 5 CHF pp per dag (18+), ter plekke
* overdekte parkeerplaats (ter plaatse 210 CHF / 30 CHF per dag), ter plekke
* lessen, materiaal (laat ons weten wat je nodig hebt)
* toegang Wellness Signina Hotel, extra 15 CHF kind en 30 CHF volwassenen
* vervoer

ONDER VOORBEHOUD - * Prijzen zijn richtprijzen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van koerswijzigingen Nederlandssprekende leraren zijn onder voorbehoud afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het (gezamelijke) niveau van de kinderen. Er zal eventueel ook worden samengewerkt met de uitstekende locale ski- en snowboardschool. Prijs van lessen onder voorbehoud.
Stuur deze vakantie aan iemand door.