Witte Weken, Actie Laax: Signina HotelVanaf:  479,-

Toch nog even weg rondom de kerst? Of zoek je een korte wintersport vakantie in januari? Speciale Actie tarieven voor een bijzonder verblijf in Laax in het prachtige Signina Hotel****. Ideaal gelegen aan de voet van de piste. Deze speciale prijzen zijn beperkt beschikbaar, inclusief liftpas & toeristenbelasting. Vol = Vol.

In Hotel Signina**** kun je genieten van een sportieve vakantie waarbij je je ook lekker kunt ontspannen. Hotel Signina**** is de perfecte uitvalbasis voor jouw verblijf in Laax. Ideaal gelegen, vrijwel naast de lift en de pistes. Bovendien heeft Hotel Signina uitstekende faciliteiten waaronder een geweldig binnenzwembad met wellness faciliteiten.

Als gast van Hotel Signina**** kun je vrij gebruik maken van de Laguna Adventure Pool. Na een lange dag op de piste is het compleet ontspannen in het warme water (32 °C) of de sauna. Voor elk type saunaganger heeft het hotel dé geschikte sauna. Voor beginners is er de bio-sauma (15 m²) met maximale temperatuur van 60 °C. Voor de meer vertrouwde sauna gebruiker is dit een goede plek om even in te komen en te acclimatiseren. In de Finse sauna liggen de temperaturen rond de 80 en 90 °C. Verder heeft het hotel ook een stoombad. Je laatste energie kun je kwijt in het zwembad of in de fitness ruimte.
Elke vrijdag komt cosmetican Sandra Casutt-Winteler naar het hotel. Zij biedt verschillende schoonheids & ontspanningsbehandelingen aan, deze zijn ter plaatsen te boeken bij de receptie.

Kortingen
Kinderen tot 6 jaar kunnen kostenloos verblijven bij de ouders op de kamer. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar wordt er een korting van 50% berekend. Geef op het aanvraag formulier aan me hoeveel kinderen je wilt boeken en wat hun leeftijd is. Wij maken dan een offerte op maat

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in Euro's / onder voorbehoud van koerswijziginen

Inclusief in de reissom

Witte Weken / Special
* 7 n. 2 pers kamer (noordzijde) in het Signina Hotel incl ontbijt
* 7 dagen liftpas Laax
* 3 dagen les, start op maandag (3 x 4 uur)
* toegang tot Wellness / Zwembad / Fitness
* (zie data in tabel)

Kerst Short Stay Special
* 5 n. 2 pers kamer (noordzijde) in het Signina Hotel incl ontbijt
* 5 x 3 gangen diner
* 5 dagen liftpas Laax
* toegang tot Wellness / Zwembad / Fitness
* toeristenbelasting

Kerstweek Special
* 6 n. 2 pers kamer (noordzijde) in het Signina Hotel incl ontbijt
* 6 x 3 gangen diner
* 6 dagen liftpas Laax
* toegang tot Wellness / Zwembad / Fitness
* (zie data in tabel)

Short Stay Special Januari
* 4 n. 2 pers kamer (noordzijde) in het Signina Hotel incl ontbijt
* 4 dagen liftpas Laax
* toegang tot Wellness / Zwembad / Fitness
* (zie data in tabel)

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00
Parkeerplaats (ter plekke betalen) per week ca. 87,00
Toeristenbelasting per week vanaf 12 jaar 22,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer
* Toeristenbelasting is niet inclusief m.u.v. de Kerst Special
Stuur deze vakantie aan iemand door.