NK Snowboarden / Snowfest Val Signina Special 2013Vanaf:  479,-

Het NK Snowboarden (Nederlands Kampioenschap Snowboarden) wordt van 3 tot 10 maart 2013 gehouden in Laax, Zwitserland. Je kunt een speciaal arrangement boeken voor dit uniek evenement. We hebben alvast een pakket samengesteld dat uitgaat van 7 nachten verblijf met een aankomst op 2 maart, inclusief liftpas 6 dagen. Je komt dus aan op zaterdag en vertrekt ook op zaterdag. Het is ook mogelijk om zo - zo te verblijven. Kinderen krijgen korting op onderstaande tarieven (zie onder kopje extra's).

Waar slapen we?
Deze appartementen type 'Val Signina' zijn in privé bezit en liggen ideaal in Laax Murschetg. Rustig gelegen met deels uitzicht op de liften die direct toegang geven tot het wintersportgebied. Als je zoveel mogelijk op de piste wilt staan dan zijn de Val Signina appartementen perfect. In de directe omgeving vind je een supermarkt, restaurants, de snowboard- en skischool, een aantal wintersport winkels en op loopafstand ook de Crap Bar en Indy Bar.

Waarom is het NK Snowboarden / Snowfest in Laax?
Laax-Flims-Falera is één van de mooiste, beste en bekendste snowboardgebieden van de wereld. Hier zijn snowboardhelden geboren, snowboardgeschiedenis geschreven en nog elk jaar vinden er de belangrijkste wedstrijden plaats. Ben je snowboarder, dan ben je er óf al geweest, óf je moet er echt nog eens naartoe. De beste riders van Nederland geven tips om de nieuwe generatie op te leiden tot pro-boarders. Ook 's avonds zijn er veel activiteiten en feesten om de riders te vermaken. Zowel de openingsfeesten als de slotfeesten van het NK Snowboarden / Snowfest zijn inmiddels legendarisch. Op de NK snowboard zijn vijf titels te verdelen (dames en heren). Er wordt gestreden in de volgende disciplines, parallelslalom, parallel reuzenslalom, halfpipe, big air en boardercross

"Natuurlijk bestaat de kern van het evenement uit de wedstrijden om de Nederlandse titels, maar de gezelligheid voert toch de boventoon. Een sfeer van sportieve competitiviteit, persoonlijke expressie, gekke spontane acties, maar ook een sfeer van onderlinge vriendschap en gedeelde interesses."

Programma NK snowboard 2013 te Laax-Flims-Falera (onder voorbehoud)
Zie ook: :: Opzet van het Programma van het NK / Snowfest
- Maandag Parallel Slalom
- Dinsdag Slope Style
- Woensdag SBX
- Donderdag Halfpipe & Reuzen Parallelslalom
- Vrijdag Big Air
- Zaterdag Vertrekdag

NK-Snowboarden, Snowfest links met andere mogelijkheden en meer info
:: Krokus Family Jam in Laax, 22-2 tot 3-3
:: Appartementen Val Signina
:: Hotel Signina / NK pakket
:: Riders Palace / NK pakket
:: Filmpje van SnowFest
:: De Site van Snowboard Holland
:: Opzet van het Programma van het NK / Snowfest

Stuur een aanvraag en je komt bovendien op de mailing lijst voor meer informatie en updates over het NK en andere snowboard gerelateerde zaken. We zien je mailtjes en vragen in elk geval graag tegemoet. Als je op zaterdag wilt aankomen bestaat de mogelijkheid om een alternatieve accommodatie te boeken, of één extra nacht in een nabijgelegen accommodatie.


Deelname aan de wedstrijden
Deelname aan de officiële wedstrijden kost 15 euro per wedstrijd, 6 wedstrijden kost ca. 75 euro. Je moet voor deelname aan deze wedstrijden ook lid zijn van Snowboard Holland. Meer informatie over Snowboard Holland en over hoe je lid kunt worden vind je onder: De Site van Snowboard Holland

De prijzen zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn vanaf prijzen in euro, per persoon met liftpas. ovv prijswijzigingen.

Inclusief in de reissom

* Verblijf in appartement 7 nachten (zaterdag - zaterdag)
* Liftpas 6 dagen ingaand op zondag
* Aankomst op zaterdag tussen 14u en 18u
* Overdekte parkeerplaats(voor 1 auto)
* Eindschoonmaak (verplicht)
* Dekbedden en handdoeken (verplicht)
* Toeristenbelasting (verplicht)
* Voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging/ Snowboard Holland zijn is de SnowFest Event pas inclusief!

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer
* Deelname aan alle side events (clinics & sessions) plus entree alle feesten, origineel NK T-Shirt en info-pakket, incl. Lidmaatschap NskiV/SBH 35,-
* Deelname aan de officiële wedstrijden is NIET INCLUSIEF kost 15 euro per wedstrijd, 5 wedstrijden kost 55 euro. Opgeven en betalen voor deelname aan de wedstrijden ter plekke. Om mee te doen aan de wedstrijden moet je lid zijn van SNOWBOARD HOLLAND (kosten ca. 28 euro).
* Borg á 150 EURO per appartement/unit
* Extra auto
* Verzekeringen

NB: kinderen krijgen korting op de liftpas, zie onder het kopje 'extra's'.
Stuur deze vakantie aan iemand door.