Laax Murschetg: Val Signina** (appartementen)


Deze appartementen in privé bezit liggen ideaal in Laax Murschetg en omgeving. Als je zoveel mogelijk op de piste wilt staan dan zijn de Val Signina appartementen perfect. In de directe omgeving vind je een supermarkt, restaurants, de snowboard- en skischool, een aantal wintersport winkels en de beroemde Crap Bar.

Appartementen In de appartementen Val Signina voel je je zeker 'gleich zu Hause'. Elk appartement heeft een eigen stijl en is anders ingericht. Houd rekening met een hoog '70's' gehalte! Het is verder genieten van de ruimte, de heerlijke dekbedden en de uitstekende faciliteiten. We hebben studio's en appartementen voor twee tot maximaal acht personen.

We bieden deze appartementen standaard aan voor een verblijf van zeven nachten. In sommige weken kunnen we ook de liftpas voor je bijboeken. Verder regelen wij graag je ski / snowboard materiaal en evt lessen in Laax. Laat ons weten wat je nodig hebt, en zij zoeken het voor je uit! Kinderen (tot 12 jaar) en Jeugd (13 - 17 jaar) krijgen korting op de liftpasprijs.

Check de actuele weersomstandigheden in Laax op onze site.

NK-Snowboarden van 1 tot 8 april 2012 in Laax, boek je verblijf & pas voor dit evenement via opvakantie.nl! Hier vind je alle links met mogelijkheden!
Rocks Resort / NK pakket
Foto's van het NK (Impressie)
Riders Palace / NK pakket
De Site van Snowboard Holland

Het skigebied van de Alpenarena is uitgestrekt en omvat pistes van allerlei niveaus. Het hoogste punt van het skigebied, de Vorabgletsjer, ligt op 3018 m. Naast alpineskiën, snowboarden en carven hebben de sportenthousiaste gasten ook de keuze uit langlaufen, curling, winterwandelen of deltavliegen. Door de professionele Snowboard Freestyle Academy, de verschillende snowboard-events, speciale freeride-areas alleen voor snowboarders, de halfpipe en het funpark rond de huisberg Crap Sogn Gion is de vakantieregio tot een mekka voor snowboarders geworden. Met ontelbare après-skiaanbiedingen, party's, bars, concerten en innovatieve hotels trekt de streek rond Laax veel jonge gasten aan. Bron: MySwitserland.com

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn RICHTPRIJZEN, per appartement, in euro's.

Inclusief in de reissom

* Verblijf in appartement 7 nachten (zaterdag - zaterdag)
* Aankomst op zaterdag tussen 14u en 18u
* Overdekte parkeerplaats(voor 1 auto)
* Eindschoonmaak
* Dekbedden en handdoeken


NB: Prijzen met andere bezettingen op aanvraag. Prijzen zijn RICHTTARIEVEN.
PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN KOERSWIJZIGINGEN / BESCHIKBAARHEID ONDER VOORBEHOUD

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00
Toeristenbelasting per week vanaf 12 jaar 23,00

Niet inclusief in de reissom

* Borg á 150 EURO per appartement/unit
* Toeristenbelasting
* Extra auto
* Verzekeringen
Stuur deze vakantie aan iemand door.