Tignes Val Claret: Odalys Chalet Alpina (halfpension)Vanaf:  375,-

Hotel-Résidence Chalet Alpina in Tignes maakt onderdeel uit van Résidence Chalet Alpina, die bestaat uit meerdere chalet-gebouwen. Het hoofdgebouw met de receptie en enkele winkels bevindt zich in het midden en is binnendoor verbonden met Hotel Résidence Chalet Alpina.

Hotel-Résidence Chalet Alpina ligt beneden in de wijk Val Claret opslechts 50 m van de pistes en de skiliften. De funiculaire naar de Grande Motte, de skischool en het centrum bevinden zich op loopafstand van het hotel. Het hoger gelegen gedeelte van Val Claret is te bereiken via twee publieksliften. Bij de receptie bevindt zich een klein zwembad waar je gratis gebruik van kan maken. Tevens beschikt het hotel over een sfeervol restaurant en een gezellige bar.

Skigebied Espace Killy
Dankzij enorm veel afdalingen en skiliften zijn de Tignes dorpjes en Val d'Isère efficiënt met elkaar verbonden. Voor elk niveau skiër of snowboarder is het mogelijk om over de pistes fantastische tochten door het 300 km grootte skigebied Espace Killy te maken. Een week is te kort om het hele gebied uit te kammen! Bovendien zijn er talloze off-piste routes waardoor de 400 kilometer aan pistes in Espace Killy ruimschoots wordt overschreden.

Boeken met Kinderen
Kinderen hebben een speciaal tarief, deze kun je terugvinden onder het kopje extra's!
Kinderen jonger dan vijf jaar verblijven gratis op de kamer bij twee volbetalende volwassenen, zij ontvangen ook een liftpas gratis!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's. Vanafprijs is indicatief, laagseizoen, goedkoopste accommodatie, etc.

Inclusief in de reissom

* 7 nachten verblijf
* halfpension
* lakens en handdoeken (op woensdag wordt het vervangen)
* dagelijks schoonmaak van de kamer
* kinderen jonger dan vijf jaar verblijven gratis op de kamer bij twee volbetalende volwassenen, zij ontvangen ook een liftpas gratis!

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Verzekering
* Liftpas
* Drankjes tijdens het eten.
Stuur deze vakantie aan iemand door.