Family Jam SneeuwDag


In samenwerking met Burton Snowboards organiseert Family Jam op 10 oktober a.s. een super gezellige middag in SnowWorld Zoetermeer. Je hoeft natuurlijk niet al een keertje mee geweest te zijn met één van onze Family Jam reizen om je op te kunnen geven. Iedereen die niet kan wachten om op de sneeuw te staan of misschien voor het eerst wil ervaren wat wintersporten met Family Jam inhoudt is van harte welkom! Natuurlijk hopen wij dat heel veel Family Jam familie zich zullen opgeven want wij hebben jullie natuurlijk heel erg gemist! Om alles goed te kunnen organiseren vragen wij je om je vóór maandag 27 september aan te melden. Aanmelden kan door het formulier in te vullen en door te sturen.
We zien je graag op 10 oktober in SnowWorld!

Natuurlijk gaan we het erg gezellig maken zoals je van ons gewend bent. Na de warming up met het Family Jam dansje (weten jullie 'em nog??) zorgen wij ervoor dat iedereen die zich heeft opgegeven voor de ski en snowboardlessen lekker aan de slag kan met onze eigen vertrouwde Family Jam Crew.

Kinderen tot en met 12 jaar krijgen korting. Deze korting kun je aanvinken onder het kopje "extra's", dan wordt het meteen in jouw prijsoverzicht verrekend!

Kinderen vanaf 2 tot en met jaar kunnen leren snowboarden
Kinderen vanaf 2 tot en met 7 jaar kunnen zich gratis opgeven om lekker te gaan glijden en spelen in het Burton Riglet Park waar zij de eerste beginselen van snowboarden gaan leren.

Ienimini skilessen voor kinderen vanaf 3,5 jaar
Kids vanaf 3,5 jaar tot 5 jaar zijn welkom in onze "ieniminie-aapjes" groep en leren spelenderwijs skiën. Natuurlijk gaan wij met de kinderen die het al een beetje kunnen alvast de (beginners) piste op zodat zij zo snel mogelijk die pizzapunt onder de knie hebben!

Ski- en Snowboardlessen voor alle leeftijden (tm 16 jaar) en ouders
Voor alle andere kinderen bieden wij verschillende klasjes en clinics aan. Geef je op in de extra's aan te vinken welke voorkeur jouw kind(eren) hebben. Ouders kunnen gratis Snowboardmateriaal van Burton testen en zich uiteraard opgeven voor ski- of snowboardles (beginner tot gevorderd, verzorgd door SnowWorld) of een Family Jam Clinic (voor gevorderde skiërs / boarders). Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon lekker te gaan vrijskiën en boarden. Lessen zijn niet verplicht.

Minidisco en daarna met z'n allen lekker eten
Rond 17.00 gaan we lekker naar binnen om ons klaar te maken voor de Family Jam Minidisco. Dat wordt lekker dansen met elkaar! Jammy komt dan zeker ook even meedoen en als het goed is komen onze oude bekenden Spiderman en Prinses Elsa langs om ook lekker mee te swingen. Voor de kinderen t.m 12 jaar die meegedaan hebben aan de les hebben wij een diploma en een medaille. Bij de bar kunnen mama's en papa's een lekker (apres-ski) drankje nemen (voor eigen kosten), voor de kinderen wordt limonade verzorgd door SnowWorld. Snowboarden, skiën en dansen maakt hongerig. Rond 18.30 gaan we lekker naar het restaurant van SnowWorld en genieten van een heerlijke kaas-, vlees-, of visfondue. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen kiezen voor een speciaal kindermenu terwijl zij aan de lange, gezellige, kindertafel zitten. Graag ook jouw voorkeur opgeven in het aanvraagformulier zodat wij alles van te voren goed kunnen organiseren. In het veld opmerkingen kun je ook speciale dieetwensen en evt. allergiën kwijt.


Programma in het kort
Onder voorbehoud van wijzigingen
14:00 - 14:45 Aanvang uitgifte ski- en snowboard materiaal (als je gehuurd hebt)
14:45 - 15:00 Ontvangst & Family Jam Dansje met Jammy de IJsbeer
15:00 - 17:00 Start Family Jam lessen, Riglet park, Burton Test en "Tour de SnowWorld".
17:00 - 17:30 Omkleden
17:30 - 18:30 Family Jam Minidisco met Jammy de Ijsbeer & special guests
18:30 - 20:30 Vlees-, Vis-, of Kaas Fondue of Kindermenu (tm 11 jaar)

Burton Snowboards: Riglet Park en Test-stand
Het idee dat kinderen "eerst moeten leren skiën, voordat zij kunnen snowboarden", gaat allang niet meer op. Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij op onze middag een Burton Riglet park opgebouwd waar kinderen vanaf dat zij kunnen lopen de eerste beginselen van het snowboarden kunnen leren. Het materiaal is aangepast aan deze "ienimini-shredders" en onze Crew zorgt er zoals gewoonlijk voor dat jouw kleintje met plezier zijn of haar eerste glij momenten zal beleven. Voor iedereen die kan snowboarden verzorgt Burton verder voor ons een Burton Teststand waar deelnemers gratis materiaal kunnen testen. Heb je al de nieuwe Burton Step Ons geprobeerd? Wij zijn dol op het gemak waarmee je in- en uit deze binding stapt. Echt een ontdekking! Misschien ben je eenvoudigweg toe aan een nieuw board? Dan is dit het moment om vóórdat het echte sneeuwseizoen begint te ontdekken welke nieuwe boards er zijn. Uiteraard kan het professionele Burton team jouw hierin adviseren.

Onze Family Jam Sneeuwdag kan doorgaan bij minimaal vijftig deelenemers. Alle verschillende activiteiten zijn afhankelijk van voldoende deelname. In overleg kunnen wij sommige klasjes samenvoegen als het aantal deelnemers te klein is.

Belangrijk om te weten over SnowWorld
? Je kunt zich bij binnenkomst aanmelden bij de receptie.
? De temperatuur in de skihal -5 graden Celsius is, dus warme kleding en handschoenen zijn verplicht. Skipakken zijn te huur en handschoenen te koop. Tevens geldt er een helmplicht op alle pistes. Uw gezelschap ontvangt indien gewenst en zonder extra kosten een helm van SnowWorld.
? Er zijn gescheiden kleedruimtes aanwezig.
? Er zijn lockers aanwezig waar je waardevolle spullen en kleding in kunt opbergen. De kosten bedragen € 2,00 per bezoek.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 2 uur liftpas voor SnowWorld Zoetermeer
* Vis-, Vlees-, of Kaasfondue (12+) OF...
* Kindermenu (t.m. 12 jaar)
* Deelname aan Burton Snowboard test
* Family Jam extra's: minidisco met limonade voor de kinderen, diploma & medaille voor de kinderen tot en met 12 jaar die les hebben gehad, mogelijkheid om je op te geven voor de lessen (zie extra's).
* Toegang tot het Burton Riglet Park incl. materiaal (voor kleintjes van 2 tot en met 7 jaar)(graag opgeven, zie extra's)
* Parkeren

Kinderen tot en met 12 jaar krijgen korting. Deze kun je aanvinken onder "extra's".

Verplichte extra's

Niet inclusief in de reissom

* Lessen (zie extra's)
* Materiaalhuur (zie extra's)
* Het is verplicht om een helm te dragen op de pistes van SnowWorld
Stuur deze vakantie aan iemand door.