Hotel Central Residence***


Hotel Central Residence*** is speciaal ingericht voor families en atleten (individeel, in groepen of voor trainingen). Het is perfect gelegen op slechts 300 meter lopen van de skilift! Erg praktisch, bijvoorbeeld, voor een korte ski/snowboard vakantie met vrienden of je gezin.

Hotel Central Residence*** beschikt over een restaurant met een open haard en terras, een snackbar, lounge, een zwembad met relax-ruimte, fitness ruimte, sauna/ massage, kinderopvang en spelletjesruimte. Verder is er ook ruimte om vergaderingen en bijeenkomsten te houden (30 stoelen). Het hotel heeft een overdekte parkeergelegenheid en beschikt over 85 kamers en appartementen (180 bedden in totaal). Vrijwel alle kamers hebben een balkon op het zuiden.

Geopend van: midden december tot midden april, dan van midden mei tot eind oktober (zomerseizoen).

Geef eventuele wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het inschrijfforumlier en wij houden er rekening mee!

Leysin
Beginners kunnen al gauw het hele gebied van Leysin (60 km piste) doorkruisen. Desalniettemin biedt het gebied ook grandioze mogelijkheden voor de betere skiërs door de vele off-piste afdalingen. Het dorp met een half-pipe en een funpark is zeer aantrekkelijk voor snowboarders. Leysin is een wintersportoord met drie gezichten: het oude dorp met bijbehorende houten huizen, de statige kuurhotels van voor de oorlog en de moderne bebouwing. Als men het heeft over de skifaciliteiten kan men duidelijk zijn: met twee gondelliften, acht stoeltjesliften en 8 sleepliften is het skigebied Leysin overzichtelijk en toegankelijk voor de genietende skiër. In Leysin wordt relatief veel gesnowboard: ruim 40% van het publiek.(van snowplaza.nl)

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Vanafprijs is ca. per persoon per nacht, incl halfpension

Inclusief in de reissom

* verblijf op basis van halfpension
* op maat aan te vragen (ook kort verblijf, alleen ontbijt, volpension, liftpas, etc mogelijk!)

Verplichte extra's

Boekingskosten (per persoon) 20,00

Niet inclusief in de reissom

* vervoer
* liftpas, diner, etc op aanvraag
Stuur deze vakantie aan iemand door.