Disneyland Parijs: Disney Family Jam Special (3 dgn)


Laat de wondere wereld van Disney werkelijkheid worden! Ga mee naar Disneyland Parijs We hebben een aantal kamers al gereserveerd. Je kunt je eenvoudig opgeven door het aanvraagformulier in te vullen en aan ons te verzenden. vol = vol!

Family Jam special
Disney op de FamilyJam manier! Wat betekent dat? Wij bezoeken Disney met ervaren Disney-gangers die bij hun laatste bezoek begrepen hoe je het voor het hele gezin leuk kan maken. Daarbij horen fatsoenlijk eten, genoeg relax momenten, een drankje aan de bar voor de ouders, zo min mogelijk wachten in de rij (heel belangrijk!) en het maximale uit het verblijf in Disney halen.

Het begint, zoals altijd, met een goede accommodatie. FamilyJam heeft gekozen voor Seqouia Lodge omdat we voor iedereen minimaal de beschikking willen hebben over een zwembad, wellness en fitness. Daarnaast heeft deze accommodatie prima kamers, een mooie lobby met een gezellige bar en Wi-Fi.

Tijdens deze Disney FamilyJam biedt onze Disney Crew op de eerste avond een korte briefing; “How to Disney”. Deze "how to" tips kun je zelfstandig volgen of je kunt met de groep meegaan. Er staat een gezamelijk diner gepland (op maandag) waar je bij kunt zijn als je zin hebt. Met de diner vouchers kun je ook helemaal je eigen gang gaan. Alles mag en niets moet. Dus wil je je eigen programma volgen, dat kan dat. (We kunnen het niet garanderen want bij Disney zijn ze nogal gevoelig voor andere beren maar we gaan zeker proberen om Jammy even voorbij te laten komen...)

Even een voorbeeld berekening voor een gezin met twee kinderen van 9 en 11 jaar. incl 2 nachten slapen, 3 dagen toegang en 2 x ontbijt & diner, plus onze Family Jam 'how to disney'. Je komt dan op 2 x 399,- en 2 x 189,-, 1 x boekingskosten = 1.196,- totaal.

Waar slapen we? Disney's Sequoia Lodge® ***
Sequoia Lodge ligt op slechts een klein kwartiertje lopen (of enkele minuten met de gratis shuttlebus) van de Disney® Parken en Disney® Village. Ontspan midden tussen de hoge pijnbomen, in de woeste charme van deze comfortabele boshut, die is geïnspireerd op de nationale parken van Amerika. Wat dit hotel speciaal maakt?
In de enorme open haard van de Redwood Bar and Lounge knettert de hele winter een romantisch vuurtje. De perfecte sfeer voor een cocktail. Na een dag vol avonturen is het heerlijk smullen van het smakelijke buffet van de Hunter's Grill of van de internationale specialiteiten van de Beaver Creek Tavern. En in Sequoia Lodge kun je ook zwemmen. Je vindt er een binnen - en buitenbad, whirlpool, sauna, stoombad en fitnesszaal.
Na een goed gevulde dag vol pret in de Disney® Parken wil je graag ontspannen, maar de kinderen willen nog spelen. Het kan allebei! Een kinderhoek binnen (onder toezicht van de ouders) met tv en ruimte met speeltoestellen, en er is een speeltuin buiten.
Alle kamers hebben draadloos internet en er zijn kamers voor rolstoelgebruikers.

:: Voor wat foto's van Sequoia Lodge
* klik hier

Disneyland Parijs is een complete vakantiebestemming met 7 hotels die elk een ander thema hebben. Achter de schermen van het Walt Disney Studios Park komt de wereld van de film tot leven. In Disneyland Park beleef je zelf de sprookjes uit je kindertijd. Ontmoet de figuren uit de klassieke Disney verhalen en begeef je in de wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. Een betoverende wereld voor jong en oud.

Zodra je Disneyland binnenkomt sta je in het midden van een drukke Amerikaanse straat uit het begin van de vorige eeuw: Main Street USA, de plek om op bepaalde tijden naar Disney figuren te komen kijken en van de Magie van de parades te genieten.
In Disneyland Park vind je Fantasyland(sprookjesverhalen en Disneyhelden komen tot leven), Discoveryland (ruimteavontuur, special effects, uitvindingen illusie en mysterie), Frontierland (legendes van het oude wilde westen), Adventureland (stort je in het avontuur!).
Ook is er Lake Disney, een golfbaan met 27 holes, en Disney Village een uitgaanscentrum dat tot diep in de nacht geopend is met restaurants, bars, winkels, bioscopen, concerten en shows.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee!

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 2 Overnachtingen op basis van logies en ontbijt
* Kinderen t/m 11 jaar hebben een eigen tarief (zie extra's)
* Kinderen 0 t/m2 jaar zijn gratis
* 3 dagen toegang tot het park (10, 20 en 21 oktober)
* 2 x diner(s) waarvan één keer in het park
* Family Jam 'How to Disney'
* Toeristenbelasting

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer (de trein stapt vóór de ingangspoorten van het park!)
* Lunch, diners.
* Persoonlijke uitgaven
Stuur deze vakantie aan iemand door.