Opening Tignes & Val D'Isere || 26-11-2021


Heb jij ook die sneeuwkriebels te pakken en kun je niet wachten om op een berg te staan? Het hele gebied van Tignes en Val D'Isere gaat op zaterdag 27 november 2021 open en daar zijn wij bij. Begin de winter in één van de grootste aaneengesloten skigebieden van de wereld (meer dan 300 km pistes) Tignes & Val D'Isere! Geniet van de "Grand Ski", snowboard & ski totdat je niet meer kunt. Heb je niet genoeg aan pistes? Dan kun je je opgeven voor een Off Piste experience met een locale gids. Verblijf is in eenvoudige studio's / appartementen of in luxe **** appartementen van Le Nevada met wellness en zwembad. Boek voor 7, 3 of 4 nachten, hoe het jou uitkomt. 26 of 27 november tot 30 nov, 1 of 4 december 2021

Tignes & Val D'Isere
Een van de redenen waarom wij zo houden van Tignes & Val d'Isère (voorheen Espace Killy) is de enorme variatie. Je kunt kiezen uit zoveel verschillende afdalingen van makkelijk tot extreem. Daarnaast ligt een groot deel van het skigebied hoger dan 2000m. Dat gegeven plus meerdere gletsjers zorgen dat Tignes & Val D'Isere extreem sneeuwzeker is.

Twijfel je nog of je mee wil? Check deze video maar even.

Deze trip is voor iedereen die niet kan wachten tot het seizoen start maar bovendien een vrienden & familie trip. Een soort Family Jam, maar dan zonder de kinderen, gezellig als je erbij bent!

Waar slapen wij?
CGH Residence Le Nevada**** heeft luxe chalet-appartementen, wellness faciliteiten en een prachtig zwembad. De Residence ligt in het centrum van Tignes Val Claret, op loopafstand van de pistes, de liften, winkels en restaurants. Je kunt Residence Nevada boeken voor 2,3, 4 of 7 nachten.

Oldalys Point des Pistes is ideaal gelegen naast het sneeuwplein van Tignes Val Claret. Hier kun je boeken voor een verblij van (minimaal) 7 nachten; een voordelige optie voor de kleinere portemonnee. Wij raden je aan om deze appartementen niet volledig te bezetten.

Liever niet helemaal naar Tignes rijden?
Dit seizoen hebben kun je weer ouderwets kiezen voor vervoer per luxe Royal Class Touringcar! Je stapt op vrijdag in en op zaterdagochtend, na een korte transfer vanaf Moutiers, uit. De terugreis is op maandagavond zodat je op dinsdag 1 december weer in Nederland bent. Vliegen naar Geneve is ook een optie. Daarvandaan kun je een transfer boeken of een auto huren. De vluchten zijn nu nog zeer gunstig. Op de site van Easyjet vind je heel veel verschillende mogelijkheden, allemaal nog zeer goed geprijsd (15-07-20).
Deze vluchten hebben wij geboekt:
- Amsterdam naar Genève vr 27 nov 07:30 EJU1352
- Genève naar Amsterdam di 01 dec 15:30 EZS1355

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

De liftpas is natuurlijk voor het hele gebied Tignes & Val D'Isere

Bij verblijf in le Nevada
* "Pakket 4 dagen": aankomst vrijdag, 3 nachten en 2 dagen liftpas (za/zo)
* "Pakket 5 dagen": aankomst vrijdag, 4 nachten en 3 dagen liftpas (za/zo/ma)
* "Pakket 8 dagen": aankomst zaterdag, 7 nachten en 6 dagen liftpas (zondag tm vrijdag)
* Opgemaakte bedden, schoonmaakkit, gratis wi-fi, gebruik handdoeken, wellness met zwembad, sauna, jacuzzi, stoombad, eindschoonmaak m.u.v. de keuken.

Bij verblijf in Point des Pistes: minimaal 7 nachten mogelijk
* aankomst zaterdag
* 7 nachten verblijf
* 6 dagen liftpas ingaand op zondag
* Lakens inclusief (zelf handdoeken meenemen)

Met vervoer per Royal Class Touring Car
* Vertrek op vrijdagavond 27 november uit Nederland, aankomst op zaterdagochtend
* Terugreis om maandagavond, thuis op dinsdag 1 december
* Vervoer per Royal Class bus, transfer per minibus vanaf Moutiers
* 3 dagen liftpas ingaand op zaterdag
* 2 nachten verblijf in Résidence Nevada
* Opgemaakte bedden, schoonmaakkit, gratis wi-fi, gebruik handdoeken, wellness met zwembad, sauna, jacuzzi, stoombad, eindschoonmaak m.u.v. de keuken.

Verplichte extra's

Niet inclusief in de reissom

* Toeristenbelasting: ca. euro 2,50 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis).
* Borg voor het appartement ca. 500 euro per appartement te betalen per creditcard.
* Parkeren
* Les & Materiaal
* Transfer, retour van Geneve (op aanvraag)

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.
Stuur deze vakantie aan iemand door.