Tignes & Val D'Isere Opening 2020


Heb jij ook die sneeuwkriebels te pakken en kun je niet wachten om op een berg te staan? Het hele gebied van Tignes en Val D'Isere gaat op zaterdag 30 november open en daar zijn wij bij. Begin de winter in één van de grootste aaneengesloten skigebieden van de wereld (meer dan 300 km pistes) Tignes & Val D'Isere! Geniet van de "Grand Ski", snowboard & ski totdat je niet meer kunt. Heb je niet genoeg aan pistes? Dan kun je je opgeven voor een Off Piste experience met een locale gids. Verblijf is in eenvoudige studio's / appartementen of in luxe **** appartementen van Le Nevada met wellness en zwembad. Boek voor 7, 3 of 4 nachten, hoe het jou uitkomt. 29 of 30 november tot 2, 3 of 7 december

Tignes & Val D'Isere
Een van de redenen waarom wij zo houden van Tignes & Val d'Isère (voorheen Espace Killy) is de enorme variatie. Je kunt kiezen uit zoveel verschillende afdalingen van makkelijk tot extreem. Daarnaast ligt een groot deel va het skigebied hoger dan 2000m. Dat gegeven plus meerdere gletsjers zorgen dat Tignes & Val D'Isere extreem sneeuwzeker is.

Twijfel je nog of je mee wil? Check deze video maar even.
Deze trip is voor iedereen die niet kan wachten tot het seizoen start maar bovendien een vrienden & familie trip. Een soort Family Jam, maar dan zonder de kinderen, gezellig als je erbij bent!

Waar slapen wij?
CGH Residence Le Nevada**** heeft luxe chalet-appartementen, wellness faciliteiten en een prachtig zwembad. De Residence ligt in het centrum van Tignes Val Claret, op loopafstand van de pistes, d eliften, winkels en restaurants. Je kunt Residence Nevada boeken voor 3, 4 of 7 nachten.

Oldalys Point des Pistes is ideaal gelegen naast het sneeuwplein van Tignes Val Claret. Hier kun je boeken voor een verblij van (minimaal) 7 nachten; een voordelige optie voor de kleinere portemonnee. Wij raden je aan om deze appartementen niet volledig te bezetten.

Liever niet helemaal naar Tignes rijden?
Tip: je kunt naar Geneve vliegen en daarvandaan een transfer boeken of een auto huren.
De volgende vluchten zijn nu nog zeer gunstig! Deze geven we even mee als tip voor als je ver nachten / drie dagen zou willen gaan.
Op de site van Easyjet vind je heel veel verschillende mogelijkheden, allemaal nog zeer goed geprijsd (16-10-2019). Deze vluchten hebben wij geboekt:
- Amsterdam naar Genève vr 29 nov 07:30 EJU1352
- Genève naar Amsterdam di 03 dec 15:30 EZS1355

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

Verblijf 3N/2dgn liftpas ("4 dagen") OF 4N/3dgn liftpas ("5 dagen") liftpas OF 7N/6dgn liftpas ("8 dagen")
De liftpas is natuurlijk voor het hele gebied Tignes & Val D'Isere

Bij verblijf in le Nevada
* Opgemaakte bedden, schoonmaakkit, gratis wi-fi, gebruik handdoeken, wellness met zwembad, sauna, jacuzzi, stoombad, eindschoonmaak m.u.v. de keuken.
Bij verblijf in Point des Pistes
* Lakens inclusief (zelf handdoeken meenemen)

Verplichte extra's

Niet inclusief in de reissom

* Toeristenbelasting: ca. euro 2,50 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis).
* Borg voor het appartement ca. 500 euro per appartement te betalen per creditcard.
* Parkeren
* Les & Materiaal
* Transfer, retour van Geneve (op aanvraag)

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.
Stuur deze vakantie aan iemand door.