Saas Fee: GrandAlpes Chalet Mountain Village Type B (nr 6) *** (8pers)


Het mooie Mountain Village (voorheen Chalets Bargdorf) ligt in de wijk Wildi. Het uit 15 chalets bestaande "dorpje" is geheel uit hout opgetrokken en alle chalets zijn comfortabel,geheel gemoderniseerd en nieuw ingericht. Ieder chalet heeft 2 balkons op het zuiden, waarvan een met 2 ligstoelen. Het chalet beshcikt over een LCD televisie en Dvd-speler.

De chalets liggen rustig en zonnig, op ca. 700 tot 1000 meter van de piste/liften en op ca. 600-700m (10 min. lopen) van het autovrije centrum met de vele uitgaans- ontspannings en winkelfaciliteiten. De centrale parkeerplaats ligt 4 minuten lopen. Dichtstbijzijnde restaurant is gelegen op 200 meter. Skibushalte gelegen op 100 meter loopaftans, is bij de receptie van het dorpje.

Bijzonder aanbevolen chalets in een fantastische gletscher omgeving. Het mooie Mountain Village is gelegen op een van de meest zonnig plekjes van Saas Fee, zelfs in december en januari heb je hier al zon!


De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijs per appartement in euro's

Inclusief in de reissom

* 7 nachten verblijf incl. water, electriciteit en vuilniszakken.
* Eindschoonmaak en bedlinnen.

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00
Calamiteitenfonds 2,50
Toeslag agent 35,00
Borg bij boeking te voldoen 500,00
Toeristenbelasting p.p. per week 12,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer
* Liftpas
* Materiaal
* Bagage transport naar chalet, bij aankomst en vertrek (per electronische taxi, ter plaatse regelen).
Stuur deze vakantie aan iemand door.