Hotel Garni Berghof***Vanaf:  349,-

Hotel Garni Berghof*** gebouwd in 1994 is een fijn familie hotel op steenworp afstand van de liften en de pistes van Saas-Fee.

Hotel Berghof***
Dit schitterend, gastvrij hotel heeft naast de gezellige lounge en de feestelijke "holz-wurm" bar ook een sauna, solarium, fitmess ruimte, stoombad en whirlpool. Totaal vind je er 70 bedden. Het motto van het hotel is 'rust en geniet van het leven', wat in elk geval iets zegt over de familie Imseng die je graag welkom heten.

Kinderkorting, busreis, laat ons weten wat je nodig hebt!
Het hotel is ook zeer kindvriendelijke en heeft dan ook een speelkamer. Op bepaalde data is ook kinderopvang mogelijk, vraag ernaar in je aanvraag. We brengen natuurlijk graag een offerte op maat voor je uit, inclusief kinderkortingen. Je kunt dit hotel ook boeken inclusief busreis naar Saas-Fee. Check de link :: voor meer informatie over de busreis.

Saas Fee wordt door velen gezien als één van de beste resorts in Europa. En dat het hele jaar door! Het autovrije dorp ligt voor een groot deel vrijwel direct aan de pistes. Het skigebied is afwisselend, uitdagend en zeer sneeuwzeker. In de zomer komen er veel proskiërs en -snowboarders om te trainen voor het komende seizoen. Op de gletsjer kan het hele jaar geskied worden, wat juist voor fanatieke en/of professionele wintersporters natuurlijk een pré is. De liften, gondels en de ondergrondse zijn zeer modern en bijzonder efficient.

Saas Fee is autovrij waardoor er een gezellige, gemoedelijke sfeer heerst. Je vindt er leuke bars en goede restaurants en het voordeel van geen auto's is dat je ook niet meer hoeft te rijden... Voor stappende snowboarders heeft de Popcorn bar onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar je vindt in het dorp verder nog ca tien andere bar/disco's.

Families met kinderen kunnen in de vele hotels prima terecht. De pistes vlakbij het dorp van Saas zijn bijzonder geschikt voor beginners en kleintjes.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 7 nachten verblijf
* Ontbijt
* Toeristenbelasting

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Liftpas, laat ons weten wat je nodig hebt
* Materiaal
* Verzekeringen
Stuur deze vakantie aan iemand door.