Saas Fee: Hotel Alpin***


Pijzen en beschikbaarheid komen er zo snel mogelijk aan!!
Hotel Alpin*** is rustig gelegen. Het hotel is een goede middenklasser met een prachtig uitzicht op de unieke bergwereld.

Dit familie hotel is optimaal gelegen tegenover het dalstation van de Alpin-Express, naast de rodelbaan en zeer dichtbij het sportcentrum, het zwembad en de skischool. Het is mogelijk om tot aan de huisdeur te skieën.

Het Alpin Hotel*** beschikt over 32 ruime tweepersoonskamers. De centraal gelegen bar, dient als trefpunt van het hotel. Het hotel is voorzien van een lounge, zonneterras, sauna, whirlpool en zonnenbank. De ruim opgezette fitness ruimte staat vol met moderne apparaten. Tevens is er een een ski/wax-ruimte.

Voor de jeugd is er speciale 'speelkamer' met een tafelvoetbal tafel, biljard, tafeltennis tafel en een dartbord.

Saas-Fee is een autovrij dorp. U kunt gebruik maken van de parkeergarage bij de ingang van het dorp; als U het hotel vanuit de parkeergarage of van het busstation opbelt, wordt u met de electromobiel opgehaald.


De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen per persoon in Euro's

Inclusief in de reissom

* 7 nachten verblijf
* 6 dagen liftpas
* Halfpension
* Deelname aan activiteiten programma (fakkeltocht etc.)

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer
* Verzekeringen
* Materiaal
Stuur deze vakantie aan iemand door.