Sunstar Boutique Hotel Beau-Site Saas-FeeVanaf:  699,-

De " Romantik Hotel Beau - Site " werd gebouwd in 1893 en is gelegen in het centrum van het autovrije Saas -Fee, omringd door een prachtig berglandschap en met vrij uitzicht op de bergen en gletsjers.

De historische kenmerken van de hedendaagse Sunstar Hotel Beau - Site harmonieus met zijn elegante inrichting en moderne gemakken.

De 35 tweepersoons-en familiekamers en 4 suites zijn ruim en luxueus ingericht; Geen twee kamers zijn hetzelfde. De kamers zijn met liefde ingericht met behulp van lokale dakconstructie, fijne stoffen en materialen van topkwaliteit. Een vriendelijk en attent team van medewerkers biedt gastvrijheid met een persoonlijk tintje. Fijnproevers worden verwend met specialiteiten in het huiselijke restaurant "La Ferme" en in de "Fee Chäller". De stijlvolle lounge met open haard is een uitnodigende plek om de dag in goed gezelschap af te ronden. Er is ook een kleine, maar slimme spa voor rustgevende ontspanning .

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

Het volgende is inbegrepen per persoon :
• Uitgebreid ontbijtbuffet
• 4-gangen diner Culinarium
• Speciale kerstmenu's
• Kerst onder de sterren met warme Glühwein
• Drankjes uit de minibar
• Gebruik van het overdekte zwembad (12 x 4m), sauna & stoombad
• Sunstar - SBB treinkaartje voor reizen van en naar je huis in Zwitserland of de Zwitserse grens (voor volwassenen)

Verplichte extra's

Niet inclusief in de reissom

Niet inbegrepen in het pakket:
• Lokale belastingen
Stuur deze vakantie aan iemand door.