DOM Hotel


Dertien vierduizenders omgeven het Walliser gletsjerdorp Saas-Fee en zijn kleinere, naburige plaatsen Saas-Balen, Saas-Grund en Saas-Almagell. Alleen de heenreis al door het Saastal met zijn steil afhellende ravijnen en berghellingen is een belevenis. In het autovrije Saas-Fee blijft je eigen auto in de parkeergarage bij de ingang van het dorp staan. Het vakantieoord Saas-Fee ligt op 1800 m aan de voet van de 4545 meter hoge Dom. Het voormalige boerendorp is tot een van de meest gewilde snowboardmekka's van Europa geworden. De ondergrondse kabelspoorweg Metro Alpin gaat de 3500 m hoge Mittelallalin op. Het skigebied op de Mittelallalin is het hele jaar door te gebruiken en de 20 gletsjerpistes doen voor teams uit de hele wereld dienst als oefenterrein.

De uitval basis voor je vakantie, het Dom hotel, is een hotel dat valt in de categorie "For riders By riders". Het Dom hotel ligt in het centrum van saas fee en dus te midden van het bruisende nachtleven. Overdag ben je snel bij de liften, dit kan je te voet doen of via de kleine elektrische ski taxi's die het hele winterseizoen af en aan rijden.
Het hotel wordt beheerd door snowboarders die hun droom leven door een hotel te runnen in 1 van de beste en mooiste gebieden: Saas Fee. Het hotel heeft zo ook een officiele Burton Room en Roxy Room.
Op de site staat het volgende over deze unieke kamers:"From now we can offer a new kind of lodging in our cosmos - in the stlye of; snowboard/freeski, shop, make party and sleep - all in one! We changed two of our rooms together with Burton and roxy in a wonderful and absolutely stylish hostel room, in which young riders can stay for less money. The Burton & Roxy Room got 10 beds, 2 bathrooms, balcony, a fridge and microwave, PSP and wireless internet (chargeable).

interesse in één van deze 2 kamers?? neem contact met ons op !!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

prijzen zijn in euro's per persoon

Inclusief in de reissom

* Föhn
* Safe
* Kabel-TV
* Sony HiFi set
* Sony Playstation
* Telefoon
* Wireless Internet
* Frühstücksbuffet
* Toeristen Belasting

Verplichte extra's

boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Liftpas
* Halfpension
Stuur deze vakantie aan iemand door.